Over Podozorg Hoorn-Zwaag

Mijn praktijk

Locatie

Het spreekuur wordt op dit moment gehouden binnen de praktijk van Fysiotherapie Zwaag. De locatie is de vinden aan de Corantijn 25G (Fysiotherapiepraktijk Zwaag). Periodiek zijn er ook spreekuren op externe locaties. Deze spreekuren worden via mijn Facebook pagina aangekondigd. Voor meer informatie kunt u ook bellen of mailen.

Waar sta ik voor?

Voor mij is het belangrijk om de tijd te nemen voor het behandelen van uw klacht. Bij mij dus geen haast en vlieg werk maar een luisterend oor en een gedegen onderzoek naar de oorzaak van uw klacht. Mijn werkwijze kan in drie woorden beschreven worden als:

  • Persoonlijk;
  • Empathisch;
  • Deskundig.

Waarom bij mij?

Ik neem iedere klacht serieus en zal er alles aan doen om u te helpen aan de juiste oplossing. Ik heb inmiddels vele jaren werkervaring en zeer veel mensen (1000+) met uiteenlopende klachten op mijn spreekuur gezien en kunnen helpen. Met mijn kennis en ervaring zijn uw voeten bij mij dus in goede handen en waar nodig beschik ik over een uitgebreid netwerk aan zorgspecialisten die een handje kunnen helpen.

U kunt met of zonder verwijzing van een arts met mij een afspraak maken. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Klik op onderstaande knop om te bekijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Vergoedingen

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.